Italia

Nu conteaza cat valorezi si cate goluri dai daca il superi pe Buffon! Veteranul lui Juve l-a pus la punct pe Dybala

Gigi Buffon l-a pus la punct pe Paulo Dybala, starul argentinian al lui Juventus, dupa ultimul meci. Dybala l-a suparat pe veteranul si capitanul echipei pentru ca a refuzat sa dea mana cu antrenorul Max Allegri in momentul schimbarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2017, 19:24
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2017, 19:35

Paulo Dybala a fost inlocuit de Max Allegri in minutul 77 al meciului Juventus - Sassuolo, incheiat cu scorul de 2-0. Dybala a fost inlocuit cu Pjaca si s-a aratat extrem de suparat, refuzand sa ii intinta mana antrenorului sau.

La finalul jocului, primul care l-a luat la rost pe argentinian a fost veteranul Gigi Buffon. Acesta i-a spus mai tanarului sau coleg ca a gresit si ca trebuie sa isi ceara scuze.

"Paulo a facut un gest care nu este corect fata de echipa si fata de colegi. Noi avem niste reguli in vestiar. Dar el si-a dat seama de acest lucru si si-a cerut scuze. Am discutat despre asta la finalul jocului. Uneori, cineva isi poate pierde controlul si poate incalca regulile vestiarului", a spus Gigi Buffon pentru Sky Italia.

Max Allegri nu s-a aratat foarte suparat in urma incidentului.

"A fost nervos si acest lucru e normal, deoarece nimanui nu-i place sa fie schimbat. A jucat bine, dar era destul de obosit", a spus tehnicianul.

Modifică setările cookies