Mutu vs Radu Stefan in Cupa Italiei! Vezi cum s-a calificat Lazio!

Autor: Sport.ro
Vineri 15 Ianuarie 2010, 10:12

Fiorentina a picat cu Lazio Roma in sferturile de finala ale Cupei Italiei.

Presa din Italia: "Radu Stefan e indispensabil!"

Noul "Chivu", Radu Stefan va avea o misiune dificila in sferturile Cupei Italiei. Va da peste Mutu, jucator aflat intr-o forma de zile mari. Nici lui Stefan nu ii merge rau la Roma. A atras atentia celor de la Bayern cu jocul sau aproape impecabil: "Pe partea lui nu se trece, e lider" scria presa italiana zilele trecute.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, joi, in optimile de finala ale Cupei Italiei:

Lazio Roma - Palermo 2 - 0
Au marcat: Kolarov '47, Floccari '74
Stefan Radu a fost integralist la echipa Lazio, in timp de la Palermo, Dorin Goian, nu a jucat.

Udinese - Lumezzane (D3) 2 - 0
Au marcat: Lodi '45 (penalti), Corradi '61

Programul sferturilor (ntre 20 si 28 ianuarie) este urmatorul:
Fiorentina - Lazio
Juventus - Inter Milano
AC Milan - Udinese
AS Roma - Catania.

"Stefan Radu, indispensabil!"

Fundasul roman Stefan Radu, care a foast integralist la Lazio Roma in meciul castigat, cu scorul de 2-0, pe teren propriu, cu US Palermo, in optimile Cupei Italiei, a fost laudat de presa italiana pentru prestatia avuta in partida de joi.

"Experienta si eleganta. Sigur ca de fiecare data la inchidere, confirma lucrurile bune aratate in aceasta prima parte a sezonului. A iesit cu usurinta cu mingea la picior din defensiva aratand, din nou, ca are foarte multa personalitate. Indispensabil", a notat site-ul Tuttomercatoweb.com legat de prestatia fundasului roman pe care a apreciat-o cu 7.

Aceeasi nota a primit-o Radu si din partea site-ului sportvai.it, care a specificat ca fundasul roman a practicat un joc sigur: "Partida buna facuta de fundasul central roman al echipei Lazio Roma. Radu a aratat ca se descurca intodeauna bine cand urca in atac".

Site-ul mediagol.it l-a notat pe fundasul Stefan Radu cu 6, aceeasi nota pe care au primit-o coechipierii sai Del Nero, Stendardo, Baronio si Mauri.

Formatia Lazio Roma a castigat, joi, cu scorul de 2-0, disputa cu US Palermo, din optimile Cupei Italiei, prin golurile marcate de Kolarov '47 si Floccari '74. Stefan Radu a fost integralist la echipa gazda, in timp ce la Palermo, Dorin Goian si Cristian Melinte, nu au jucat.

România a înregistrat o contracție economică de 12,3% în trimestrul doi, cea mai mare din ultimii 24 de ani
BRAT