Italia

Montella este noul antrenor al lui AC Milan: salariu de 2,3 milioane € pentru urmatorul sezon!

AC Milan a incheiat sezonul pe locul 7 in Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2016, 19:19
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2016, 19:30

Parcursul dezamagitor din sezonul trecut l-a facut pe Berlusconi sa ii stranga mana lui Cristian Brocchi si sa numeasca in locul lui un antrenor cu rezultate bune in fotbalul italian.

Vincenzo Montella a semnat astazi contractul cu Milan si va avea un salariu de 2,3 milioane de euro pentru urmatorul sezon, scrie Gazzetta dello Sport.

Montella, care a antrenat Sampdoria sezonul trecut, s-a remarcat ca antrenor in cele trei sezoane petrecute la Fiorentina. Echipa a avut prezente constante in Europa, iar in 2014 a ajuns pana in finala Cupei Italiei.

Montela are 42 de ani, iar cariera de fotbalist i-a fost marcata de cele 10 sezoane petrecute la AS Roma.

VIN CHINEZII LA MILANO

Daca in Anglia sunt seici si mangnati rusi, fotbalul italian se pregateste sa intre in era chinezeasca.

Silvio Berlusconi a batut palma cu un consortiu din China pentru cedarea unui pachet de 70% din actiuni in schimbul sumei de 500 de milioane de euro.

Negocierile au dus la promisiuni trecute in contract, care ar putea face ca AC Milan sa fie din nou o forta pentru fotbalul european.

Bugetul de transferuri pentru aceasta vara este de 100 de milioane de euro, iar chinezii s-au angajat ca vor investi cel putin 400 de milioane de euro pana in 2020, scrie Gazzetta dello Sport.

Si Inter se pregateste de schimbare. "Marti e ziua decisiva", anunta astazi Gazzetta dello Sport, dupa ce in ultimele luni, retailerul chinez Suning Commerce Group, care detine si clubul Jiangsu Suning, a negociat cumpararea clubului de la omul de afaceri indonezian Erick Thohir.

Chinezii urmeaza sa preia 68% din actiunile clubului.

Modifică setările cookies