Italia

Messi, transferat in toata Europa, Milan si Inter sa FUZIONEZE, Pogba pleaca pe 100 mil euro: Previziunile unui agent urias

Mino Raiola ar putea fi cel mai important agent din fotbal in 2015. Este reprezentantul unuia dintre cei mai vanati jucatori ai lumii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 15:22
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 15:23

Paul Pogba ar putea fi transferul bomba al anului. Raiola, agentul sau, spune ca jucatorul ar putea pleca de la Juventus pentru o suma de peste 100 de milioane de euro. El mizeaza ca Messi, Zlatan si Cristiano Ronaldo sunt netransferabili. Daca el ar fi fost agentul lui Messi, l-ar fi plimbat prin toata Europa:

"Daca as fi fost eu agentul lui Messi, el si-ar fi schimbat clubul de 4 ori, ca sa fie tot mai bun"

"Daca Paul Pogba va parasi Juventus, va ajunge in topul absolut. Daca nu o va face anul asta, va fi la anul. Paul este singurul star care se va putea transfera la finalul acestui sezon. Daca nu poti sa-l iei pe Cristiano Ronaldo, Leo Messi sau Zlatan Ibrahimovic, il iei pe Pogba. Daca cineva il va dori, situatia de pe piata ar putea face ca transferul sa sara de 100 de milioane de euro", a declarat acesta pentru Gazzetta dello Sport.

Raiola a vorbit si despre situatia critica de la Milan si Inter, care se zbat la mijlocul clasamentului din Italia. Propune ca cele doua cluburi sa fuzioneze ca sa isi revina:

"Daca Milan si Inter vor sa revina sa se lupte cu cele mai bune cluburi, sa se gandeasca la o fuziune. Au fost doua dintre cele mai multe cluburi din lume la un momentd at, dar acum se chinuie. Galliani se plangea de patronii arabi, dar el uita ca s-a comportat precum ei alaturi de Berlusconi in ultimii 20 de ani. Asa cum PSG se gandeste sa scape de Saint-Germain si sa devina FC Paris, asa si ele ar putea deveni FC Milan"

Modifică setările cookies