Italia

Fenomenul fara sponsor! Cum arata batalia Nike vs. Adidas pentru Pogba si cati bani va primi starul lui Juve din acest razboi!

Este printre cei mai bine cotati jucatori din lume la acest moment, iar marile cluburi ale Europei au muntii de bani pregatiti pentru el. In ciuda imaginii fantastice pe care o are, Pogba nu este legat in acest moment de niciun sponsor tehnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 11:55
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 12:24

Batalia pentru Pogba nu se da doar intre cluburile de fotbal. Cei mai mari producatori de echipament sportiv se intrec in oferte pentru semnatura celui mai bine cotat jucator din Serie A.

Spre deosebire de majoritatea starurilor din fotbal, Paul Pogba nu este legat de nicio companie si nu poate avea decat de castigat de pe urma concurentei intre Adidas, Nike, Umbro si Puma.

In perioada junioratului, Pogba a avut un contract cu Nike, dar dupa ce intelegerea a expirat, francezul nu a dorit sa semneze prelungirea.

Nike este atat sponsorul lui Juve, cat si cel al nationalei Frantei, si pare in pole-position in cursa pentru Pogba, insa, conform Gazzetta dello Sport, si Adidas e in discutii avansate cu impresarul jucatorului.

Adidas va produce echipamentul lui Juventus incepand cu sezonul 2015/2016.

Gazzetta dello Sport mai scrie ca suma pentru care Pogba va semna un contract de sponsorizare cu unul dintre marii producatori de echipament sportiv se invarte in jurul a 5 milioane de euro (cat primeste si Mario Balotelli, un alt jucator reprezentat de agentul Mino Raiola, de la Puma).

Modifică setările cookies