KOSMARUL lui Liverpool s-a intors! Gafa incredibila facuta de Karius la primul meci dupa finala Champions League! Ce a facut germanul

FC liverpool Loris Karius Italia KOSMARUL lui Liverpool s-a intors! Gafa incredibila facuta de Karius la primul meci dupa finala Champions League! Ce a facut germanul
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:49
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:52

Loris Karius a fost aparat de Jurgen Klopp inainte de revenirea la echipa.

Portarul celor de la FC Liverpool, Loris Karius, a revenit pentru prima data in poarta echipei dupa finala UEFA Champions League, pierduta cu 3-1 dupa 2 gafe ale portarului german. Testele medicale la care a fost supus au aratat ca a suferit o comotie pe parcursul meciului: "Nu folosim acest lucru ca pe o scuza, insa este o explicatie pentru ce s-a intamplat" a spus Jurgen Klopp inainte de primul meci al verii.

Liverpool a invins-o cu 7-0 pe micuta Chester FC, Karius fiind pe teren in primele 45 de minute. Klopp i-a laudat la final pe fani pentru modul in care l-au primit pe Karius: "Nu stiu daca ar fi trebuit sa ma astept la altceva, insa modul in care a fost primit Lori a fost frumos. A avut o parada dificila dar a facut-o si a aratat bine si la mingile lungi trimise, a fost intr-o situatie dificila. Trebuie sa calmez situatia. Trebuie doar sa jucam fotbal si sa lucram la punctele slabe, sa ne folosim punctele forte si totul va fi bine" a spus Klopp dupa meci.

Din pacate pentru Karius, un alt moment a devenit insa viral pe internet. La incalzirea de dinaintea partidei, portarul lui Liverpool a facut o gafa amuzanta, surprinsa in timp ce comentatorii meciului discutau pe teren ceea ce urmeaza.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!