Italia

KOSMARUL lui Liverpool s-a intors! Gafa incredibila facuta de Karius la primul meci dupa finala Champions League! Ce a facut germanul

Loris Karius a fost aparat de Jurgen Klopp inainte de revenirea la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:49
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 13:52

Portarul celor de la FC Liverpool, Loris Karius, a revenit pentru prima data in poarta echipei dupa finala UEFA Champions League, pierduta cu 3-1 dupa 2 gafe ale portarului german. Testele medicale la care a fost supus au aratat ca a suferit o comotie pe parcursul meciului: "Nu folosim acest lucru ca pe o scuza, insa este o explicatie pentru ce s-a intamplat" a spus Jurgen Klopp inainte de primul meci al verii.

Liverpool a invins-o cu 7-0 pe micuta Chester FC, Karius fiind pe teren in primele 45 de minute. Klopp i-a laudat la final pe fani pentru modul in care l-au primit pe Karius: "Nu stiu daca ar fi trebuit sa ma astept la altceva, insa modul in care a fost primit Lori a fost frumos. A avut o parada dificila dar a facut-o si a aratat bine si la mingile lungi trimise, a fost intr-o situatie dificila. Trebuie sa calmez situatia. Trebuie doar sa jucam fotbal si sa lucram la punctele slabe, sa ne folosim punctele forte si totul va fi bine" a spus Klopp dupa meci.

Din pacate pentru Karius, un alt moment a devenit insa viral pe internet. La incalzirea de dinaintea partidei, portarul lui Liverpool a facut o gafa amuzanta, surprinsa in timp ce comentatorii meciului discutau pe teren ceea ce urmeaza.

 

Modifică setările cookies