I-a spus lui Mourinho că vrea să plece și a fost amenințat cu moartea. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul Romei

AS Roma Jose Mourinho Nicolo Zaniolo Serie A Italia Jose Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:16
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:16

Cotat la 30 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Nicolo Zaniolo ar putea să o părăsească pe AS Roma după patru ani și jumătate de apartenență la clubul italian.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Jose Mourinho spusese, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano, că Nicolo Zaniolo a cerut să o părăsească pe AS Roma. Italianul anunțase și că italienii cer în jur de 35-40 milioane pe serviciile fotbalistului.

I-a spus lui Mourinho că vrea să plece și a fost amenințat cu moartea. Ce s-a întâmplat cu fotbalistul Romei

Conform Marca, în urma meciului de duminică seară, când Napoli a învins cu 2-1 pe Roma, Nicolo Zaniolo a fost amenințat cu moartea în fața casei sale, după ce a fost mustrat de câțiva fani ai formației dirijate de Jose Mourinho.

Aceeași sursă a indicat faptul că suporterii au insistat să plece cât mai repede de la Roma și că, în cele din urmă, Zaniolo a chemat poliția, iar forțele de ordine au calmat împrejurimea.

Ce a spus Jose Mourinho despre Nicolo Zaniolo

„Nicolo Zaniolo a cerut să plece de la club, dar nu suntem siguri dacă se va întâmpla asta. Ne trebuie o ofertă bună să-l lăsăm pe Zaniolo să plece și încă nu am primit-o. Cred că va rămâne, totuși”, a spus Jose Mourinho, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

Mijlocașul italian este produs de Genoa și Fiorentina și a evoluat doar pentru echipele mari ale lui Inter și ale Romei până acum. 

În actuala stagiune, Nicolo Zaniolo a înscris o singură dată în 13 apariții. În Europa League, fotbalistul a oferit trei assisturi și un gol pentru Roma.

  • 23 de ani împliniți are Zaniolo
  • 1,90 m este înălțimea jucătorului
  • 11 selecții și două goluri are la națională
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!