FOTO Un jucător de la Roma a cerut să plece de la echipă. Dezvăluirea lui Mourinho + câți bani cere conducerea 

AS Roma Jose Mourinho Nicolo Zaniolo Serie A Italia Jose Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:11
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:10

AS Roma a obținut 37 de puncte în Serie A după 19 meciuri jucate.

Jose Mourinho se află la cârma echipei din primul eșalon al Italiei din vara anului 2021 și mai are contract cu clubul până la sfârșitul lui iunie 2024.

Un jucător de la Roma a cerut să plece de la echipă. Dezvăluirea lui Mourinho + câți bani cere conducerea 

„Nicolo Zaniolo a cerut să plece de la club, dar nu suntem siguri dacă se va întâmpla asta. Ne trebuie o ofertă bună să-l lăsăm pe Zaniolo să plece și încă nu am primit-o. Cred că va rămâne, totuși”, a spus Jose Mourinho, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

Jurnalistul italian a mai oferit informații pe rețelele social media despre situația în care se află Nicolo Zaniolo, mijlocașul ofensiv al Romei cotat la 30 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Fabrizio Romano a remarcat faptul că oficialii clubului italian își doresc în jur de 35-40 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Zaniolo să plece. Singura echipă care s-a interesat de serviciile jucătorului a fost Tottenham, dar care a vrut să-l aducă doar sub formă de împrumut în Premier League cu o opțiune de cumpărare.

Cifrele lui Nicolo Zaniolo

Mijlocașul italian este produs de Genoa și Fiorentina și a evoluat doar pentru echipele mari ale lui Inter și ale Romei până acum. 

În actuala stagiune, Nicolo Zaniolo a înscris o singură dată în 13 apariții. În Europa League, fotbalistul a oferit trei assisturi și un gol pentru Roma.

  • 23 de ani împliniți are Zaniolo
  • 1,90 m este înălțimea jucătorului
  • 11 selecții și două goluri are la națională
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!