"Fotbalul nu e numai cel mai frumos sport din lume, e o scoala de valori si sentimente!" Scrisoarea de retragere a lui Zanetti

Javier Zanetti Inter Milano Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:17
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 18:23

Emotionat si trist dupa ce a anuntat ca se retrage oficial din cariera de fotbalist, Zanetti a trimis o scrisoare catre fanii lui Inter, dar si tuturor celor care l-au cunoscut.

Zanetti le transmite acestora intr-o scrisoare: "Dragi fani ai lui Inter. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si de familia mea, ca mi-ati aratat dragostea, bucuria, respectul si prietenia voastra in aceste ultime meciuri. Este o lectie superba pentru sport. Va multumesc. In viata mea de fotbalist am depus mult efort la antrenamente, in meciuri, in relatiile cu fanii, in activitatile fundatiei PUPI, gandindu-ma ca fotbalul nu este numai cel mai frumos sport din lume, ci ca este o scoala de valori si sentimente.

"Voi avea intotdeauna in inima mea culorile, steagurile, stilul, pe voi. Sper sa servesc clubul ca manager asa cum am facut-o ca jucator. Dragi fani din Argentina, sunt mandru ca am purtat tricoul Argentinei, voi fi un fan pentru tot restul vietii mele. Dragi prieteni si rivali, rivalitatea sportiva face ca infrangerile si victoriile sa devina acceptate, sa fie lectii. Va multumesc. Capitanul va saluta pe toti, dar nu se retrage definitiv.", este mesajul transmis de Zanetti printr-o scrisoare catre fanii lui Inter, fostii colegi si fostii adversari din Italia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!