"Are multe oferte! Suntem in negocieri!" Informatii de ULTIMA ORA despre Radu Dragusin! Ce spune agentul sau despre plecarea de la Juventus

"Are multe oferte! Suntem in negocieri!" Informatii de ULTIMA ORA despre Radu Dragusin! Ce spune agentul sau despre plecarea de la Juventus

Tanarul fundas se afla in ultimele 6 luni de contract cu Juventus, insa, Florin Manea spune ca exista negocieri de prelungire a contractului.

Radu Dragusin a fost adus de Juventus in 2018, cand torinezii au achitat 250.000 de euro catre Regal Bucuresti.

Tanarul fundas roman a fost promovat la prima echipa in aceasta vara, o data cu venirea la conducerea echipei a lui Andreea Pirlo, care l-a si debutat in Champions League si Serie A.

Totusi, Dragusin nu si-a prelungit contractul cu Juventus, in ciuda interesului destul de mare al celor de la RB Leipzig pentru fundasul roman. 

"Nu s-a parafat. N-am voie sa vorbesc. Suntem in negocieri, dar are multe oferte. Suntem aproape sa ne intelegem. Exista o posibilitate mica sa plece", a declarat Florin Manea, la ProSport Live.

Impresarul jucatorului l-a laudat pe aceasta dupa ultimul meci in care a jucat, in Cupa Italiei, contra celor de la Genoa.

"Munceste, am vorbit cu el dupa meci. Este foarte autocritic. Imi spunea ca trebuie sa mai faca imbunatatiri.

Mi-a trimis o poza, e zgariat pe gat, pe fata… La nivelul ala nu poti sa joci daca nu esti dispus sa faci sacrificii.

E mult de lucru, inca are 19 ani, o sa ii faca in trei saptamani. E greu, dar e dispus sa munceasca. Va ajunge foarte sus. Va fi un roman la nivel inalt", a spus Florin Manea, la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies