Filmul ultimei ore din viata lui Astori! Dezvaluirea facuta de colegul care i-a fost alaturi pana la ora 23:30

Filmul ultimei ore din viata lui Astori! Dezvaluirea facuta de colegul care i-a fost alaturi pana la ora 23:30

Davide Astori, capitanul de 31 de ani al Fiorentinei, a murit ieri dimineata. El a fost gasit fara viata in camera de hotel.

Davide Astori, fundas cu 14 selectii in nationala Italiei, a fost gasit fara viata intr-un hotel din Udine, inaintea meciului pe care Fiorentina trebuia sa-l dispute impotriva echipei din oras - Udinese.

La aproape 24 de ore dupa tragicul eveniment, au aparut noi informatii despre ultima ora din viata fundasului. Arturo Mastronardi, ofiterul de presa al Fiorentinei, si portarul Marco Sportiello au vorbit.

"Trebuia sa fim prezenti la micul dejun, la 09:30. De obicei, el ajungea primul. Cand am vazut ca nu e acolo, am mers sa verificam si, din pacate, l-am gasit fara viata", a spus Mastronardi.

Portarul Marco Sportiello a fost ultimul care l-a vazut pe Astori in viata.

Potrivit presei italiene, Sportiello a povestit ca s-a jucat alaturi de Astori pe Playstation pana in jurul orei 23:30, cand fiecare a mers in camera sa.

"Familia a fost informata, parintii lui au fost sunati, in timp ce prietena lui, care era la Florenta, af ost vizitata de oficialii echipei", a mai spus Mastronardi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies