SOCANT | "E acelasi lucru daca te lovesc cu o piatra sau cu o rola de hartie?" Un necunoscut a intrat peste Razvan Lucescu in sala de conferinte: reactia rapida a romanului

SOCANT | "E acelasi lucru daca te lovesc cu o piatra sau cu o rola de hartie?" Un necunoscut a intrat peste Razvan Lucescu in sala de conferinte: reactia rapida a romanului

Razvan Lucescu a pierdut dramatic in Grecia dupa 16 victorii consecutive.

PAOK a egalat in minutul 90+7 al partidei cu Asteras, dar a primit gol la faza imediat urmatoare si a pierdut cu 3-2. Imediat dupa fluierul final s-a iscat un meleu general pe teren, incidente in care a fost impplicat si antrenorul roman.

Spiritele nu s-au calmat nici la conferinta de presa. Un barbat a intrat in sala de conferinte, in timp ce Razvan Lucescu vorbea, si l-a intrebat pe acesta daca vrea sa fie lovit cu o piatra sau cu o rola de hartie.

"E acelaşi lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie?", a fost intrebarea barbatului. Lucescu jr si-a pastrat cumpatul si i-a replicat acestuia ca nu este corect ce face. Oamenii de ordine au intervenit imediat si l-au scos din sala pe individ.

Incidentul de la finalul meciului cu Asteras este o trimitere clara la evenimentele petrecute saptamana trecuta inainte de meciul lui PAOK cu Olympiacos. Meciul a fost amanat dupa ce Oscar Garcia, antrenorul lui Olympiacos, a acuzat ca fost lovit puternic cu o rola de hartie si a cerut sa fie transportat la spital.

sursa foto: gazzetta.gr

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies