Contra a urmarit pe viu meciul Stelei cu Lazio: "M-am facut mic in scaunul ala!" Ce i-au spus oficialii italieni in timpul partidei: "Nici macar echipele din Serie A nu fac ce a facut Steaua!"

Contra a urmarit pe viu meciul Stelei cu Lazio: "M-am facut mic in scaunul ala!" Ce i-au spus oficialii italieni in timpul partidei: "Nici macar echipele din Serie A nu fac ce a facut Steaua!"

Selectionerul a fost prezent pe Olimpico pentru a urmari "pe viu" meciul Stelei cu Lazio.

Echipa lui Dica a pierdut categoric returul cu italienii, scor 1-5, iar una dintre explicatiile esecului a fost oferita de Igli Tare. Directorul sportiv al lui Lazio i-a marturisit lui Contra ca nici macar echipele din Serie A, care cunosc mult mai bine forta lui Lazio, nu vin sa faca un pressing atat de avansat pe cat a incercat sa faca Steaua.

"M-am simtit un pic foarte prost imediat dupa meci, pentru ca s-a vazut o asa mare diferenta de valoare pe viu. Nu stiu cum s-a vazut la TV, dar pe viu eu m-am simtit incomod in tribuna oficiala. Chiar stateam un pic mai in spate fata de delegatia Stelei si m-am facut mic in scaunul ala, si aaa era frig si ploua. M-am dus special sa vad meciul asta, pentru ca vreau sa vad jucatorii intr-un meci cu presiune, pe un stadion mare, impotriva unor adversari care te pun in dificultate.

Am discutat la pauza cu Igli Tare (n.red. directorul sportiv al lui Lazio) si imi zicea ca Steaua e prima echipa care vine si face un pressing asa avansat pe Olimpico. Nici macar echipele din Italia nu vin sa faca pressingul ala pe care l-au incercat cei de la Steaua. Eu nu judec tactica aleasa de Steaua, pentru ca in meciul tur aceeasi tactica a facut ca in meciul tur ei sa castige cu 1-0. Un meci acasa, pe National Arena, cu 40.000 de oameni, poate sa fie diferit fata de un meci pe Olimpico, dar e clar ca diferenta a fost enorma. Eu cred ca au prins o zi proasta, nu vad alta explicatie. Eu cred ca jucatorii astia pot juca mult mai bine”, a declarat Cosmin Contra pentru TelekomSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele la Tokyo. Când are loc finala la bârnă
BRAT
Modifică setările cookies