EXCLUSIV | Goian stie ce trebuie sa faca Dennis Man pentru a se impune in Serie A! "Daca nu joaca bine va fi aspru criticat!" 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Februarie 2021, 14:00
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 01:22

Dorin Goian a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exacta in Sport de pe PRO X. 

Dennis Man are o noua sansa sa joace pentru Parma luni seara, in meciul contra lui Verona. Valentin Mihaila este anuntat titular de presa din Italia, iar cel mai probabil, omul pe care Parma a platit 13 milioane de euro va fi introdus pe parcursul meciului. 

Dorin Goian, fost jucator cu peste 60 de meciuri in Italia pentru Palermo si Spezia, spune ca Man trebuie sa se adapteze cat mai repede ca sa aiba succes. De asemenea, Goian trage semnalul de alarma si a spus ca presa din Italia il va critica foarte dur atat pe el daca nu are evolutii bune, cat si pe Parma daca nu iese din zona retrogradabila. 

"Nu este usoara trecerea de la fotbalul din Romania in Serie A. Are nevoie de timp ca sa se adapteze si imi doresc ca si cei de la Parma sa aiba rabdare cu el.

Eu am mai spus-o, mi se pare cel mai bun tanar jucator de la noi si ma bucur ca acest transfer vine sa-mi confirme ce am spus.

Presiunea este foarte mare, daca jocul lui nu va fi bun si echipa nu va castiga va fi foarte criticat, se stie ca presa din Italia este acida. Trebuie sa se adapteze cat mai repede.

S-a platit o suma mare pe el, chiar si pentru Parma suma este mare. Dar am incredere ca va face jocuri bune si ii va face pe cei de la Parma sa nu regrete acest transfer", a declarat Goian in exclusivitate pentru PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!