Fotbal intern

Vești proaste pentru clujeni, dacă merg doar în grupele Conference League: "E grav! Abia le acoperă cheltuielile!"

Nu doar prestația slabă de la Belgrad le dă fiori oficialilor lui CFR Cluj, ci și sumele mari de bani pierdute prin  neîndeplinierea obiectivului din cupele europene. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 13:50
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 14:07

CFR Cluj a pierdut cu 4-0 manșa tur a play-off-ului Europa League, disputată împotriva Stelei Roșii Belgrad, iar șansele de a intra în grupele competiției sunt aproape nule. Clujenii sunt siguri de participarea în grupele Conference League, dar Iuliu Mureșan, fostul președinte al clubului, crede că oficialii clubului sunt foarte nemulțumiți că nu și-au atins obiectivul financiar al sezonului. 

"Scorul nu dă speranțe că poate fi întors"

"Din păcate, în acest an, toate echipele românești s-au prezentat foarte rău, au fost eliminate de la început. CFR-ul a trecut de cele două tururi, și-a asigurat participarea în Conference League, dar aseară au făcut o partidă foarte, foarte slabă la Belgrad. Au avut niște greșeli foarte mari pe faza defensivă și au pierdut la un scor, care nu prea dă speranțe că poate fi întors, nu dă speranțe de calificare în grupele Europa League.

"Diferență de forță, de viteză. A părut în joc între seniori și juniori"

A fost diferență de forță, de viteză, de concentrare, de valoare a jucătorilor, a lotului... Cei de la Steaua Roșie au câștigat toate dueluri, au avut forță și viteză în plus, a părut în joc între seniori și juniori. Deși erau așteptări mai mari, nu știu dacă va fi un șoc la echipa. Dar e clar că nu și-au atins obiectivul, care era să meargă în grupele Champions League sau, în cel mai rău caz, în Europa League. Nu cred că sunt mulțumiți cu prezența în Conference League, ăsta e un obiectiv minimal care s-a atins.

Nu cred că satisface pe nimeni de la CFR Cluj. E o situație gravă, din punct de vedere financiar. Conference League abia îți acoperă cheltuielile, nu te îmbogățești. În plus, e complicat și în grupe, nu ești sigur că poți trece mai departe sau că aduni bani din victorii, pentru că sunt echipe bune și acolo. Sunt echipe cu bugete și cu pretenții mai mari decât cele românești", a spus Mureșan pentru Sport.ro.  

ULTIMELE STIRI

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies