Fotbal extern

Christian Eriksen, din nou pe terenul de fotbal! Danezul a reînceput antrenamentele alături de un club surpriză

Christian Eriksen nu a putut sta departe de terenul de fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 19:13

Christian Eriksen  (29 ani) a ținut capul de afiș la Euro 2020 cu un moment dramatic. În minutul 43, în meciul cu Finlanda, mijlocașul s-a prăbușit pe gazon, iar cadrele medicale au fost nevoie să folosească defribilatorul pentru a-l salva. 

Chiar dacă mai are contract cu Inter până în vara lui 2024, mijlocașul nu a primit acordul comitetului de sănătate din cadrul Federației Italiene de Fotbal pentru a se putea întoarce pe teren. Însă danezul nu a putut sta departe de gazon, iar potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, Eriksen s-a pregătit în tot această perioadă cu un antrenor personal, iar joi, 2 decembrie, s-a antrenat cu cei de la Odense Boldklub, clubul unde a făcut junioratul.

Suntem cu adevărat fericiți că Christian Eriksen se menține în formă chiar acum pe terenurile noastre.

Am ținut legătura cu Christian și ne bucurăm că ne-a întrebat dacă se poate antrena la Adalen”, a declarat, pentru BT, directorul sportiv al clubului Odense Boldklub, Michael Hemmingsen.

Astfel, Christian Eriksen revine pe terenul de fotbal la 170 de zile de la evenimentul tragic de la Euro 2020. De-a lungul carierei, danezul a mai evoluat pentru Ajax, Tottenham și Inter. 

Modifică setările cookies