Divort cu scantei. Fanii lui Napoli au turbat dupa ce Higuain a facut vizita medicala la Torino: au ars tricouri si au taiat toate afisele din oras

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2016, 08:58

	Divort cu scantei. Fanii lui Napoli au turbat dupa ce Higuain a facut vizita medicala la Torino: au ars tricouri si au taiat toate afisele din oras

Gonzalo Higuain, supergolgheterul argentinian de 28 de ani, se pregateste sa devina unul dintre cei mai scumpi fotbalisti din istorie. Acesta are sanse mari sa fie protagonistul unei mutari de 94 de milioane de euro.

Gonzalo Higuain a fost un adevarat zeu la Napoli in ultimele sezoane, devenind la fel de iubit ca Maradona pe San Paolo. Argentinianul cu 71 de goluri marcate in 94 de meciuri pentru formatia napoletana are insa toate sansele sa se transforme din cel mai iubit, in cel mai urat jucator de catre fanii formatiei din sudul Italiei.

Potrivit presei italiene, Higuain a facut vizita medicala pentru un transfer la Juventus, dupa ce campioana ultimelor 5 sezoane din Serie A a decis sa ii plateasca exorbitanta clauza de reziliere de 94 de milioane de euro.

Rivali "de moarte" ai lui Juventus, fanilor lui Napoli nu le-a picat deloc bine aceasta veste, acestia purtandu-l pe Higuain in doar cateva ore pe drumul de la idol la paria.

Ultrasii de pe San Paolo au ales sa se razbune pe cel poreclit "Pipita" si i-au ars tricourile si pozele, distrus statuetele ori bannerele. Nu inainte de a arde tricoul lui Higuain, fanii au decupat emblema clubului lor favorit.

Acestia i-au decupat figura lui Higuain si de pe afisele din oras.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies