Italia

"Continuati sa spuneti ca sunt GRAS!" Ce a spus Higuain dupa primul gol in tricoul lui Juventus, dat in poarta lui Tatarusanu

Juventus l-a transferat pe Higuain in aceasta vara pentru 94 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 August 2016, 19:40
Data actualizarii: Luni 22 August 2016, 19:44

Atacantul argentinian Gonzola Higuain a avut nevoie doar de cateva minute pentru a marca primul gol in tricoul lui Juventus Torino, echipa care a platit o suma record pentru Serie A pentru a-l aduce in aceasta vara de la Napoli.

In ciuda faptului ca a marcat 36 de goluri in sezonul trecut, depasind recordul lui Gunnar Nordalh de acum 66 de ani, Higuain a fost luat peste picior pentru forma sa fizica. Higuain a raspuns la critici.

"Voi continuati sa spuneti ca sunt gras, eu voi continua sa inscriu" a spus Higuain pentru Tuttosport. "Pe bune, ma simt bine, ma antrenez de 20 de zile si nu inteleg acest interes pentru forma mea fizica".

Higuain a vorbit si despre primul gol la Juventus, marcat in poarta lui Ciprian Tatarusanu: "Visezi la astfel de nopti mereu, dar nu devin realitate de cele mai multe ori. De data asta, totul a fost ca un vis. Golul? Din afara terenului poate ca a parut usor, dar va garantez ca a fost foarte dificil" a mai spus Higuain.

CITESTE SI

Modifică setările cookies