"Ce, Barcelona il vrea pe Torje?" Italienii RAD cu lacrimi de interesul lui Guardiola pentru Torje! Vezi reactia FABULOASA

Autor: Sport.ro
Joi 06 Octombrie 2011, 09:01

	"Ce, Barcelona il vrea pe Torje?" Italienii RAD cu lacrimi de interesul lui Guardiola pentru Torje! Vezi reactia FABULOASA

Italienii nu vor sa auda ca Torje e dorit de Barcelona. Mai mult, RAD de interesul catalanilor pentru fostul dinamovist.

Udinese si Juventus conduc Serie A in acest moment cu 11 puncte, iar asta deranjeaza in Italia. Cel putin asta sustine presa din Udine, care scrie astazi ca toate stirile din Europa privind interesul cluburilor mari pentru jucatorii lui Guidolin nu sunt reale.

"De cand Udinese este pe primul loc in Italia, toti jucatorii au ajuns in atentia marilor cluburi din Europa. Realitate sau modalitate de a ne distrage atentia de la obiectivele noastre?", au reactionat italienii de la IlFriuli dupa ce interesul Barcelonei pentru Torje a fost anuntat.

Presa din Spania si din Italia a scris in ultimele zile ca Radu Stefan si Torje sunt urmariti de Guardiola. Cei de la Udinese nu cred in asa ceva.

"Va rugam, nu ne mai deranjati cu asa ceva! Asa cum Torje este dorit de Barcelona, si Isla a fost trecut in ultimele saptamani pe la mai toate echipele mari din Europa!", a mai scris Il Friuli.

Modul în care lucra "Fabrica de bani de la Suceava". Cât costa obținerea unui permis auto
BRAT

Modifică setările cookies