Carlos 2: VEZI gafa lui Alex Manninger in Lazio 1-1 Juventus!

Autor: Sport.ro
Luni 19 Ianuarie 2009, 15:11

Rezerva lui Buffo la Juventus, Alex Manninger, a fost eroul negativ in meciul cu Lazio. A gresit grav la golul lui Ledesma. VEZI CE A FACUT RADU STEFAN:

Fundasul roman Stefan Radu, care a fost integralist in meciul pe care Lazio Roma l-a incheiat la egalitate, duminica, scor 1-1, cu Juventus Torino, a avut o prestatie contradictorie in acest joc in viziunea presei din Italia.

"Nu este deloc usor sa opresti atacul lui Juventus dar fundasul roman, Stefan Radu, nu a incetat niciun minut sa faca presiune si a reusit aproape de fiecare data sa sa se plaseze la locul potrivit", noteaza site-ul Eurosport.it. Sursa citata a apreciat cu nota 6,5 prestatia internationalului roman in partida cu Juventus, plasandu-l pe Radu printre cei mai bun jucator ai gazdelor alaturi de Lichtsteiner (7), Diakite (7), Rozehnal (6,5) si Zarate (6,5).

Site-ul Kataweb.it l-a notat pe fostul fundas al echipei Dinamo cu sase, la fel ca si colegii sai din defensiva gruparii laziale Rozenhal si Dabo.

De partea cealalta agentia Datasport, considera Stefan Radu nu a reusit sa-l blocheze pe mijlocasul formatiei Juventus, Marchioni, care a avut spatii mari de patrundere spre poarta echipei laziale: "Radu a suferit in duelul cu Marchionni si nu a izbutit in mai multe randuri sa-l blocheze".

Datasportt a apreciat prestatia fundasul roman in jocul de duminica cu nota 5, aceeasi nota fiind acordata jucatorului roman si de site-ul goal.com.

Lazio a deschis scorul prin Ledesma '24, in timp ce Juventus a egalat prin Mellberg '30. Stefan Radu a fost integralist la gazde si a primit un cartonas galben in minutul 75.

DIICOT infirmă soluția de clasare a dosarului ”10 august”, în cazul şefilor Jandarmeriei
BRAT