Berlusconi vinde Milanul! Mr Bee vine in Italia sa semneze contractul! Cati bani da sa fie actionar majoritar pe San Siro

Autor: Sport.ro
Luni 20 Aprilie 2015, 15:11

	Berlusconi vinde Milanul! Mr Bee vine in Italia sa semneze contractul! Cati bani da sa fie actionar majoritar pe San Siro

Gazzetta dello Sport scrie ca miliardarul thailandez Bee Taechaubol ajunge duminica la Milano pentru a semna actele de preluare a pachetului majoritar la AC Milan.

30 de ani de istorie fabuloasa sub comanda lui Silvio Berlusconi se pot incheia la finalul acestei saptamani, daca miliardarul Bee Taechaubol reuseste sa puna mana pe pachetul majoritar de actiuni al clubului AC Milan.

Mr. Bee, asa cum este alintat de presa italiana, este asteptat duminica la Milano pentru incheia negocierile care dureaza deja de cateva luni.

Miliardarul thailandez este dispus sa isi dea jumatate din avere pentru a deveni cel mai important om de pe San Siro. Gazzetta dello Sport scrie ca tranzactia pentru un pachet de 65% din actiuni se poate face in schimbul unei sume aproapiate de 500 de milioane de euro.

Averea lui Mr. Bee este estimata la 1 miliard de euro.

Conform celei mai importante publicatii de sport din Italia, prima masura a lui Mr. Bee, imediat dupa ce va ajunge actionar majoritar, va fi sa il numeasca pe Paolo Maldini in functia de director tehnic al clubului.

In era Berlusconi, AC Milan a cucerit 4 trofee Champions League, 4 supercupe ale Europei si 8 titluri in Serie A.

După câteva săptămâni de la armistițiu, au izbucnit din nou atacurile între Israel și Fâșia Gaza
BRAT
Modifică setările cookies