SALVARE pentru Milan! Un bogatas din Thailanda i-a pus 1 MILIARD de euro lui Berlusconi pe masa

SALVARE pentru Milan! Un bogatas din Thailanda i-a pus 1 MILIARD de euro lui Berlusconi pe masa

Miliardarul thailandez Bee Taechaubol a anuntat ca a facut o oferta de 1 miliard de euro pentru AC Milan! 

Milan trece printr-o perioada dramatica, locul 11 in campionat cu sanse mici la cupele europene. Silvio Berlusconi si-a retras sprijinul din cauza problemelor cu legea, iar acum marele Milan se zbate in anonimat.

Miliardarul thailandez Bee Taechaubol vrea sa salveze gigantul italian si anunta ca a inaintat deja o oferta de 1 miliard de euro pentru a detine pachetul majoritar de actiuni de la Milan.

"Este adevarat, vreau sa detin controlul la AC Milan", a spus Bee in Bangkok Post.

Taechaubol are 41 de ani si e seful grupului financiar "Thai Prime", cu afaceri de zeci de miliarde de euro in Asia si Australia.

Pentru miliardul oferit, thailandezul vrea un pachet majoritar de actiuni, dar nu toate actiunile, ceea ce ar insemna ca Berlusconi ar ramane in continuare in club.  Taechaubol a declarat ca e convins ca afecerea se va realiza pana la finalul lunii februarie. 

Miliardarul Taechaubol a adus deja bani la Milan prin intermediul Fly Emirates, companie la care detine actiuni. Nu e prima incercare de cumparare a Milanului. Thailandezul a mai oferit 300 de milioane de euro, insa a fost refuzat de Berlusconi. 

Compania lui Berlusconi,  Fininvest, a anuntat sambata ca sunt negocieri in derulare, dar o intelegere nu a fost realizata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies