OFICIAL! Milanul a fost vandut noaptea trecuta! Afacere de 500 de milioane si buget NELIMITAT pentru revrenirea in top

OFICIAL! Milanul a fost vandut noaptea trecuta! Afacere de 500 de milioane si buget NELIMITAT pentru revrenirea in top

AC Milan renaste, a anuntat Silvio Berlusconi, care si-a vandut 48% din actiunile clubului pentru 500 de milioane de euro! 

Miliardarul thailandez Bee Taechaubol a devenit actionar minoritar la AC Milan pentru 500 de milioane de euro! Grupul lui Berlusconi, Finivest, a anuntat oficial noaptea trecuta finalizarea negocierilor cu miliardarul Mr.Bee. Acesta a batut palma cu Berlusconi, care a mai negociat si cu doi miliardari chinezi, unul dintre ei fiind iubitul Monicai Columbeanu, Mr.Pink.

"Ne-am inteles pentru vanzarea unui pachet minoritar de de 48% din actiuni catre consortiul reprezentat de Mr. Bee Taechaubol. Silvio Berlusconi va pastra 52% din actiuni, iar impreuna vor lucra pentru a readuce milanul pe culmile fotbalului italian si cel international", se anunta in comunicatul oficial.

Bee Taechaubol vrea sa aduca mai multi bani in club prin promovarea Milanului in piata Asiatica, una extrem de importanta pentru cluburile mari din intreaga lume.

Berlusconi vrea sa ramana presedinte in continuare, dar a anuntat ca se va da la o parte daca va exista un interes comercial. "Exista posibilitatea ca in locul meu sa vina cineva care cunoaste mai bine piata asiatica, el va dezvolta brandul comercial al Milanul in acele zone", a spus fostul premier italian.

Mihajlovic e noul antrenor al Milanului. "Sunt foarte impresionat de el ca om, dar si ca antrenor. Il respect foarte mult!", a mai spus Berlusconi, care recunoaste negocierile cu Ibrahimovic.

"Am vorbit despre multe lucruri, varsta lui nu e relevanta, dar nu pot sa va spun daca revine la noi", a incheiat italianul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies