AC Milan Empoli mike maignan pierre kalulu Serie A Italia

VIDEO Așa ceva, mai rar! Ce făcea portarul lui Milan când Giroud executa o lovitură liberă la poarta adversă

Moment neobișnuit în meciul AC Milan - Empoli 1-0, disputat sâmbătă seară, în runda cu numărul 29 din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 09:42
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 09:43

Unicul gol al meciului a fost marcat de fundașul Pierre Kalulu, în minutul 19, în urma unei lovituri libere la poarta adversă, iar interesant este că și portarul Mike Maignan a contribuit indirect la reușită.

Mike Maignan, portar și ghid

AC Milan a primit o lovitură liberă de la marginea careului advers, iar cel desemnat să execute a fost Olivier Giroud. Înainte ca francezul să bată, portarul rossonerilor, Mike Maignan, a fost surprins foarte departe de poarta sa, la marginea terenului, dând indicații colegilor care se aflau într-un zid fals, din dorința de a-i face o misiune mai grea goalkeeper-ului de la Empoli.

După ce i-a ghidat pe colegii din zid, Maignan s-a retras, iar Giroud a executat lovitura liberă. Francezul a trimis în zidul lui Empoli, mingea a ricoșat la marginea careului, iar Kalulu a punctat cu un șut bine plasat de la aproximativ 18 metri.

A fost și singurul gol al meciului, care îi permite lui AC Milan să rămână pe primul loc și în această etapă. Echipa lui Stefano Pioli a ajuns la 63 de puncte strânse în 29 de etape, cu cinci lungimi peste Inter, care are două meciuri în minus.

Modifică setările cookies