Anunt BOMBA! Nimeni nu stia de negocieri! O fosta finalista de Liga are un nou proprietar! Prima tinta: un fost jucator al Stelei

Autor: Sport.ro
Joi 12 Iunie 2014, 14:23

	Anunt BOMBA! Nimeni nu stia de negocieri! O fosta finalista de Liga are un nou proprietar! Prima tinta: un fost jucator al Stelei

Echipa impotriva careia Barcelona a castigat pentru prima data Liga are un nou patron

 

Il vor pe Tatarusanu

Sampdoria a fost vanduta astazi! Negocierile au fost tinute secret iar anuntul a surprins pe toata lumea. Noul patron este Massimo Ferrero, un afacerist din Roma care lucreaza in industria cinematografica. Edoardo Garrone i-a vandut actiunile de la clubul pe care il patrona din 2002.

Ferrero s-a nascut la Roma si are 62 de ani. El si-a inceput cariera foarte tanar si a produs cateva filme, fiind apoi producator executiv in perioada 1983-1996. El este si patronul unei companii aeriene low-cost. Modelul care il inspira pe Ferrero in fotbal este De Laurentiis, presedintele lui Napoli fiind si coleg de breasla cu noul patron al Sampdoriei.

Finalista in ultima editie a CCE inainte de schimbarea formatului, finala in care a fost invinsa de Barcelona, Sampdoria il are pe lista de achizitii pe Ciprian Tatarusanu, conform presei din Italia. Gruparea din Genoa l-a dorit pe fostul stelist inainte ca acesta sa semneze cu Fiorentina si negociaza cu acestia pentru un imprumut al portarului de 28 de ani.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies