Italia

Anunt BOMBA! Nimeni nu stia de negocieri! O fosta finalista de Liga are un nou proprietar! Prima tinta: un fost jucator al Stelei

Echipa impotriva careia Barcelona a castigat pentru prima data Liga are un nou patron

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 14:23
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 14:23

 

Il vor pe Tatarusanu

Sampdoria a fost vanduta astazi! Negocierile au fost tinute secret iar anuntul a surprins pe toata lumea. Noul patron este Massimo Ferrero, un afacerist din Roma care lucreaza in industria cinematografica. Edoardo Garrone i-a vandut actiunile de la clubul pe care il patrona din 2002.

Ferrero s-a nascut la Roma si are 62 de ani. El si-a inceput cariera foarte tanar si a produs cateva filme, fiind apoi producator executiv in perioada 1983-1996. El este si patronul unei companii aeriene low-cost. Modelul care il inspira pe Ferrero in fotbal este De Laurentiis, presedintele lui Napoli fiind si coleg de breasla cu noul patron al Sampdoriei.

Finalista in ultima editie a CCE inainte de schimbarea formatului, finala in care a fost invinsa de Barcelona, Sampdoria il are pe lista de achizitii pe Ciprian Tatarusanu, conform presei din Italia. Gruparea din Genoa l-a dorit pe fostul stelist inainte ca acesta sa semneze cu Fiorentina si negociaza cu acestia pentru un imprumut al portarului de 28 de ani.

Modifică setările cookies