Liga 1

"E peste Tatarusanu, veti vedea! I-a socat pe toti!" Afacerea uriasa de 5 milioane de euro pe care Steaua a dat-o cu mutarea asta

Steaua poate da o super lovitura cu Arlauskis. Poate scoate 5 milioane de euro de pe urma venirii lituanianului in poarta Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 10:52
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 10:57

Impresarul lui Arlauskis spune ca jucatorul sau va dovedi ca este peste Tatarusanu in acest moment. Daca Steaua va dori sa-l vanda in viitor, ar putea obtine si 5 milioane de euro pe el. Ar fi una dintre cele mai bune afaceri. Steaua l-a adus gratis pe Arlauskis:

"A fost destul de simplu la negocieri. Tratativele au decurs usor. Argumentul decisiv a fost numele Stelei si faptul ca el a jucat deja in Romania, a fost apreciat aici, a avut succese aici. Poate ca financiar a facut un pas inapoi, dar in perspectiva e un pas inainte. Diferenta de bani e mare."

"A mai fost o oferta virtuala pentru el. Singurul club cu adevarat interesat a fost Steaua. Argaseala a fost insistent. Chiar si la Rubin a fost un medic din Moldova, cu care a discutat in romana, chiar si cu mine a discutat asa, chiar si cu antrenorul de portari Tudor. Asta e un alt avantaj, pentru ca portarul trebuie sa vorbeasca in primul rand in teren. A fost si sansa de a juca in Champions League."

"E peste Tatarusanu!"

"Eu am parerea mea despre Tatarusanu si Arlauskis. Veti vedea ca Arlauskis va face fata cu brio la Steaua. A aparat putin la Rubin din cauza unei conjuncturi gresite. Toti jucatorii de la Rubin si stafful tehnic erau socati de atitudinea lui si de ce arata la antrenament."

"Va fi mai bun decat a fost la Urziceni. Arlauskis este peste Tatarusanu. Veti vedea! La joc de picior, la reactii si la organizare e mai bun. Daca ar avea toate meciurile jucate, precum Tatarusanu, l-as evalua la 4-5 milioane de euro."
, spune Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, la Sport.ro

Modifică setările cookies