Italia

FOTO: Vezi imaginea anului in Romania cu Chivu si Torje! Inter 0-1 Udinese: Doua penaltyuri ratate, Chivu s-a lovit la cap in duel cu Torje

Vezi aici tot ce au facut CHIVU si TORJE in Inter 0-1 Udinese!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2011, 23:52
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2011, 23:52

INTER: Julio Cesar, Zanetti, Samuel, Chivu, Ranocchia, Faraoni, Cambiasso, Thiago Motta, Alvarez, Milito, Pazzini

UDINESE:
Handanovic, Basta, Ferronetti, Danilo, Benatia, Isla, Armero, Pinzi, Torje, Asamoah, Di Natale

0-1, min 72: Isla deschide scorul
0-1, min 75: Zanetti eliminat
0-1, min 76: Di Natale rateaza penalty.
0-1, min 85: Pazzini rateaza penalty
0-1, min 86: Ferronetti e eliminat

CELE MAI IMPORTANTE FAZE

In minutul 3, Chivu l-a faultat pe Torje intr-un duel la cap. Chivu a continuat cu intrarile dure si in min 8, cand l-a facut KO pe Basta.

Torje a avut prima ocazie de gol in min 12, a tras din afara careului, dar fara probleme pentru Julio Cesar. In min 45, Torje a mai avut o ocazie de a marca, dar a ratat executia din careu.

In min 52, Chivu, Torje si Julio Cesar au sarit lo minge in careul lui Inter, Julio Cesar i-a daramat pe amandoi, iar in cazatura Chivu s-a lovit la cap. Chivu a ramas un minut intins pe gazon, arbitrul a fluierat imediat interventia medicilor, de teama ca accidentarea sa nu fie grava, insa din fericire Chivu nu a patit nimic.

Doua minute mai tarziu, in min 54, Torje a avut o noua sansa de gol, dar nu a ajuns la o pasa excelenta in careul lui Inter. Asta a fost si ultima faza pentru fostul dinamovist. Torje a fost schimbat in minutul 62, cu Floro Flores.

Isla a deschis scorul in minutul 72 al meciului, dupa o faza perfecta de contraatac a lui Udinese. Isla a inscris cu un sut de la 8 metri de poarta, la coltul lung.

In minutul 85, Zanetti a faultat in careu, a fost eliminat dupa ce a luat al doilea galben, dar Di Natale a ratat penaltyul.

Inter a primit un penalty in min 88 dupa ce Ferronetti a facut hent in careu si Pazzini a trimis mult peste poarta!! Ferronetti a fost apoi eliminat de arbitru pentru proteste.

Meciul s-a incheiat 1-0 pentru Udinese, care urca pe primul loc in Italia, alaturi de AC Milan.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies