Cristina Neagu Gheorghe Tadici Handbal

„N-au declarat-o specialiștii cea mai bună din lume!” Tadici continuă conflictul cu Cristina Neagu: „Asta e frustrarea ei!” 

Meciul dintre CSM București și HC Zalău s-a încheiat cu o victorie pentru „tigroaice”, 26-24, iar titlul se joacă în ultima etapă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Mai 2022, 13:09
Data actualizarii: Sambata 28 Mai 2022, 13:11

Rapid București și CSM București se luptă pentru titlu, care se decide în ultima etapă,  când CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale, care a învins-o sâmbătă în semifinalele Cupei României, în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare. 

Finalul de meci dintre CSM și Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici, a fost unul tensionat, iar Cristina Neagu a răbufnit pe rețelele de socializare la final, făcând acuzații dure la adresa echipei adverse. Antrenorul Zalăului i-a dat replica, atacând-o dur pe Neagu pentru remarcile pe care le-a făcut. 

Gheorghe Tadici, noi declarații despre Cristina Neagu: „N-au declarat-o specialiștii cea mai bună din lume!” 

Gheorghe Tadici, un personaj controversat în handbal prin ieșirile agresive pe care le are la adresa jucătoarelor sale, i-a oferit o nouă replică lui Neagu, despre care a spus că are un caracter dificil. Mai mult, antrenorul a atacat conducerea lui CSM București pentru banii investiți la echipă, fără rezultate notabile și a comparat-o pe Cristina Neagu cu Bojana Popovici, punctând că jucătoarea română „nu îi ajunge la degetul mic”.  

„Gestul ei m-a deranjat. Sunt una dintre persoanele care a lucrat cu ea. Nu de azi sau de ieri, ci din ziua în care a ajuns o mică vedetuţă. Caracterul ei este foarte dificil. Are asemenea reacţii în momentul în care întâlneşte jucătoare în campionatul României care încearcă să o oprească. 

A mai avut asemenea ieşiri. Nu fac bine. Eu am amendat acest lucru de ani de zile. Patru milioane de euro merg spre ele şi pentru ce? Pentru a câştiga campionatul sau Cupa? Au ratat multe obiective în ultimii 2-3 ani. Nu e prost cel care cere, ci cel care dă.

Sportul trebuie ajutat, dar ca să plăteşti aproape un miliard pe lună unei jucătoare care lucrează 2-3 ore pe zi… Dacă ar fi din bani privaţi, n-aş avea nimic. E naivitate. Eşti plătită din bugetul Capitalei. 

Frustrarea ei este că o echipă cu jucătoare de 19-24 de ani îndrăznesc să li se opună. Nu se califică în Final Four. Rămâne de văzut dacă e cea mai bună jucătoare din lume. N-au declarat-o specialiştii. Au fost jucătoare, sa fim serioşi, de-a lungul anilor… Popovici.. Nu-i ajunge nici la degetul mic Neagu!”, a declarat Gheorghe Tadici conform as.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!