Xavi Pascual Campionatul Mondial de Handbal Echipa Nationala de Handbal Masculin Romania Handbal

Xavi Pascual face apel la public înainte de turneul de calificare de la Cluj: ”Avem nevoie de voi în tribune!”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 10:46
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 10:56

Primarul Emil Boc este așteptat de handbaliști să fie șef de galerie la partidele pe care naționala masculină le va juca între 7-9 ianuarie, în preliminariile CM 2023.

Din grupa „tricolorilor” mai fac parte Cipru, Moldova și Israel. Toate meciurile din faza 1 de calificare se dispută la Cluj. Gândurile selecționerului spaniol al naționalei merg către jocurile de la începutul lui ianuarie.

„Nu e nici un meci câștigat dinainte, trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să fim umili. Avem mare nevoie de public în tribune la aceste meciuri, fanii ne pot ajuta mult”, a declarat Xavier Pascual, antrenorul echipei naționale masculine a României, potrivit SportsNet

Handbaliștii îl vor pe primarul Boc șef de galerie!

„Îl așteptăm pe domnul Boc să vină să ne susțină, el face o atmosferă senzațională, ne dorim să fie publicul alături de noi. Ne lipsește constanța în joc și vrem să arătăm că progresăm de la meci la meci. Obiectivul meu este să scoatem capul în lume, ne dorim calificarea la un turneu final”, a declarat și Cristi Ghiță, jucător al echipei naționale masculine de handbal a României.

Tot în orașul din Ardeal a avut loc și Trofeul Carpați, unde elevii lui din Xavier Pascual au întâlnit în dublă manșă Turcia și s-au impus în ambele meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!