Raffael Sandor l-a ucis pe Cozma! Vezi aici filmul arestarii suspectilor!

Politia maghiara a anuntat ca Raffael Sandor este cel care l-a injunghiat pe Marian Cozma!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2009, 22:55
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2009, 22:59
Politia maghiara a facut public numele celui care l-ar fi injunghiat pe sportivul roman, scrie Evenimentul Zilei. Este vorba despre Raffael Sandor, in varsta de 31 de ani, membru al unui clan interlop foarte cunoscut in Ungaria.

Imaginile inregistrate de o camera video demonstreaza ca Marian Cozma ar fi fost injunghiat de Raffael Sandor, insa seful criminalistilor din cadrul Politiei Judetene din Veszprem, Derzsy Peter, a refuzat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, sa comenteze inregistrarile.

Peter a povestit numai cum au fost prinse cele trei persoane in Austria. El a precizat ca un barbat a fost identificat pe parcursul noptii si a aparut informatia potrivit careia acesta se indreapta catre Austria. Politistii maghiari au cerut ajutorul colegilor austrieci, care au oprit masina suspecta la autostrada A2, la 130 de kilometri de granita ungara. Cand polititsii au oprit masina suspecta si au legitimat pasagerii, au aflat ca, pe langa Raffael Sandor, in autoturism se afla si celalalt suspect, Nemeth Gyozo. In masina se afla si o femeie, dar din datele de pana acum aceasta nu are legatura cu incidentul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies