Marian Cozma Handbal

Marian Cozma va fi numit cetean de onoare al orasului Veszprem!

Handbalistul roman Marian Cozma, decedat sambata noapte, va fi numit cetatean de onoare al orasului Veszprem, iar tricoul cu numarul opt pe care pivotul il purta va fi retras de club.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2009, 17:47
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2009, 17:50
"Marti la ora 8:00 va avea loc o ceremonie in care el va fi numit cetatean de onoare al orasului Veszprem. Pe langa asta, clubul MKB Veszprem va retrage tricoul cu numarul 8, pe care Marian Cozma il purta" a afirmat Ioan Bentze, reprezentantul Ambasadei Romaniei la Budapesta

Trupul neinsufletit al lui Marian Cozma va fi repatriat marti dupa ce inainte vor fi programate doua ceremonii in memoria sa, la Veszprem si Nadlac. Masina care il va transporta va fi la frontiera in jurul orelor 17:00.

Cristian Gatu a anuntat si el ca trupul neinsufletit al lui Marian Cozma va opri in toate orasele cu traditie in handbal din Romania, pana sa ajunga in Bucuresti.
"Marti, la ora 10.00 este o comemorare si ramas bun in sala sporturilor din Veszprem, dupa care, poate cu aceeasi ocazie, ii da titlul de cetatean de onoare post-morten al orasului Veszprem. Dupa care pleaca spre Szeged, pentru ca si suporterii de acolo au vrut sa-si ia ramas-bun si il vor baga in Romania prin Nadlac. De la Nadlac il vom prelua noi cu presedintii asociatiilor judetene pe fiecare judet, cu o masina antemergatoare, a facut doamna Monica Iacob-Ridzi o adresa catre Ministerul Internelor. O sa oprim si noi, desi el va intra mai pe seara, in orasele care au handbal", a spus Gatu.

Gatu a precizat ca, la dorinta mamei lui Marian Cozma, cortegiul funerar nu va urmari un traseu anume prin Bucuresti. "A ramas sa hotarasca familia cand va fi inmormantarea. Eu ce stiu ca in niciun caz nu va fi miercuri, pentru ca va ajunge miercuri dimineata, deci probabil joi. Mama lui a spus ca nu vrea sa aiba un traseu prin Bucuresti cortegiul funerar. Vrea doar sa-l aducem acasa si pe urma la cimitirul din Pipera", a afirmat Gatu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies