Marian Cozma Veszprem Handbal

Corpul lui Marian Cozma va fi adus marti, in tara!

Corpul neinsufletit al lui Marian Cozma va fi repatriat marti in tara. In jurul orei 16-17 va fi programata si o ceremonie de ramas-bun la Nagylac.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2009, 16:49
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2009, 16:50

"In ceea ce priveste repatrierea, avem programata maine, in jurul orelor 16-17, o ceremonie de ramas-bun la Nagylac. Dupa aceasta, va fi continuat drumul spre tara", a spus consulul Romaniei la Budapesta, Marin Ursut. El a precizat ca trupul neinsufletit al handbalistului va fi adus in Romania cu o masina, nu cu avionul.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un restaurant din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere. Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.

Modifică setările cookies