Autopsia handbalistului Marian Cozma va fi facuta astazi!

Autopsia lui Marian Cozma, ucis in Ungaria, va fi facuta astazi, in urma acesteia urmand a fi stabilita si ziua repatrierii handbalistului.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2009, 13:32
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2009, 13:36

Potrivit autoritatilor romane de la Budapesta, informatiile privind arestarea unui al treilea suspect in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma nu s-au confirmat.

Atasatul roman pentru afaceri interne de la Budapesta, Ion Bentze, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca politia ungara a retinut o a doua persoana in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, Nemeth Gyozgyo, acesta fiind insa un suspect colateral.

Potrivit politiei ungare, respectivul suspect, desi nu este autor direct al crimei, facea partea din grupul care a provocat incidentul in urma caruia si-a pierdut viata sportivul roman.

Bentze a confirmat arestarea, duminica seara, in jurul orei locale 22.30, a lui Raffael Sandor, unul dintre cei doi suspecti principali in acest caz. Cel de al doilea suspect, Istvan Stojca, se afla in libertate si este dat in urmarire, dar potrivit atasatului de interne, din informatiile politiei maghiare, acesta nu ar fi parasit teritoriul Ungariei.

De asemenea, potrivit lui Bentze, in cadrul autoritatilor ungare s-a creat o comisie operativa, partea romana fiind reprezentata de atasatul de interne, a carui activitate este coordonata de ministrul de interne, Dan Nica. Potrivit lui Benze, ministerul roman de interne a pus la dispozitie partii ungare toate serviciile de specialitate tehnice pe care aceastia l-ar putea solicita.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!