Tadici: "N-am putut sa ne revenim dupa meciul cu Franta!"

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Decembrie 2007, 17:48
"NE VOM LUA REVANSA IN FINALA MICA"

Antrenorul Romaniei, Gheorghe Tadici, a pus infrangerea cu Rusia pe seama starii de oboseala acumulata dupa sfertul de foc cu Franta. Tadici a recunoscut superioritatea Rusiei, dar e convins ca fetele isi vor reveni pana la finala mica de duminica. 

"Fetele au fost obosite dupa meciul cu Franta. Ne-a ajuns oboseala fizica, psihica, apoi am intrat intr-o criza de idei tactice. Le-am spus sa aiba grija la jucatoarele inalte ale lor. Am ratat si trei aruncari de la sapte metri. Trebuie sa recunoastem ca echipa Rusiei are 14 jucatoare de forta, au o echipa foarte tare. Pun aceasta diferenta de zece goluri si pe seama jocului obstructionist al Rusiei. Ne-au blocat, au jucat destul de dur si au profitat pe contraatac. In plus, arbitrii le-au permis sa joace dur. Tactic am jucat slab, extremele nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor", a explicat Tadici.

"Sunt convins ca ne vom reveni pentru finala mica. Azi am jucat doar 60 de minute, deci ar trebui sa ne revenim din punct de vedere fizic", a adaugat antrenorul Romaniei.

Metrorex anunță că va instala panouri de protecție în stațiile aglomerate, după incidentul din stația Păcii
BRAT