Marian Cozma Handbal

"Sztojka Ivan este nevinovat. Va fi eliberat"

Avocatul care il apara pe Sztojka Ivan, unul dintre suspectii in cazul mortii lui Marian Cozma, spune ca va face tot posibilul pentru ca politia sa-i elibereze clientul, care este nevinovat.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Februarie 2009, 08:31
Data actualizarii: Sambata 21 Februarie 2009, 08:41

Avocatul lui Sztojka Ivan este convins ca va reusi sa il scape pe acesta de acuzatia de crima, pe care politia a formulat-o. Renumit pentru numeroasele cazuri asemanatoare pe care le-a castigat, avocatul Drescher Ivor spune ca Ivan este nevinovat si va fi eliberat in curand.

"Pana acum, el nu a fost acuzat de crima, ci de participare la crima. Politia nu are cu ce sa-si sustina cele trei capete de acuzare. Nu pot spune, ca avocat, in ce masura e vinovat sau nu. Din oficiu, ii dau dreptate, cred ca nu a savarsit aceste fapte. Eu simt cand clientul ma minte si el nu a facut-o pana acum. Daca as avea vreo clipa sentimentul ca as putea pierde un proces, nu m-as apuca de treaba. Asa si in cazul lui Sztojka. O sa vedeti, il voi elibera. Da, timp de 10 ani, de cand sunt avocat, am avut aproximativ 500 de procese pe cazuri de omoruri sau de violenta deosebit de grava. Niciodata, insa, nu am pledat pentru victime, ci numai pentru faptasi. Au fost chiar si cazuri mai grave decat cel al lui Marian Cozma", a spus avocatul Drescher Ivor pentru Libertatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies