Marian Cozma Handbal

Politia maghiara a inceput audierile suspectilor in uciderea lui Cozma!

Atasatul de Interne al Romaniei la Budapesta Ioan Bente a declarat pentru MEDIAFAX ca doi suspecti in cazul uciderii lui Marian Cozma vor fi extradati din Austria. Oficialul roman a precizat ca este vorba de Raffael Sandor si Nemeth Gyozgyo.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2009, 14:18
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2009, 14:17

Bente a spus ca ei vor fi predati polittiei ungare si a precizat ca, din motive de securitate, va fi vorba de un demers facut cu cat mai multa discretie.

Totodata, Ioan Bente a spus ca ancheta in cazul lui Marian Cozma continua, urmand sa fie audiati mai multi suspecti, dar, din nou, din ratiuni de securitate numarul si identitatea acestora nu vor fi facute publice.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in data de 8 februarie, la un restaurant din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic, grav raniti. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Initial, autoritatile maghiare au dat in urmarire internationala trei suspecti in cazul uciderii handbalistului roman, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth si Sandor Raffael, au fost retinuti, in mai putin de 24 de ore de la asasinat, in Austria. Un al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat saptamana trecuta, iar politia maghiara a anuntat, ulterior, ca a mai retinut doi suspecti, Gabor P. si Csaba B.

UPDATE:

Politia din Veszprem a inceput audierile suspectilor Raffael Sandor si Nemeth Gyozgyo, arestati in Austria, in cazul uciderii handabalistului roman Marian Cozma si extradati, vineri, in Ungaria

Autoritatile austriece i-au predat pe cei doi politiei maghiare. Raffael Sandor si Nemeth Gyozgyo au fost transportati cu doua autospeciale in Ungaria, prin punctul de frontiera Hegyeshalom, fiind apoi dusi la sediul politiei din Veszprem.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies