Show total facut de Tadici dupa meciul de cosmar cu Danemarca: "NISTE CIUMPALACI! Imi explodeaza capul!" Cum a reactionat. VIDEO

Selectionerul Tadici a facut spectacol la conferinta de presa de dupa meciul de cosmar cu Danemarca, in care Romania a fost egalata in ultima secunda.

Dupa meci, Tadici i-a facut "ciumpalaci" pe cei care il critica pentru rezultatele nationalei la Euro:

"Imi explodeaza capul! Este foarte greu sa vorbesc in momentul asta, in clipa in care ne scapa un rezultat mare in ultimele secunde. Trebuie sa felicit echipa pentru modul in care a luptat pana la capat. Ele si-au dorit, au fost cateva erori in partea dreapta a apararii in ultimele 10 minute.

"Mergem mai departe, antrenorul e de vina, in astfel de situatii. Atata timp cat ai condus in cea mai mare parte a jocului si uneori concludent, imi pare rau de finalul de repriza."

Imi asum acest esec, sunt solidar cu jucatoarele. Asta e sportul, se intampla sa pierzi meciuri in ultimul minut de prelungiri si la fotbal, ca o comparatie. Nu o sa-mi dau demisia, nu am motive. Atat se stie la noi: demisia. Pentru ce? Niste ciumpalaci! Ciumpalacii pe langa sport care nu au facut nimic pentru performanta.", a spus Tadici.
 

Citeste si:Gheorghe Tadici
VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies