Romania, devastata dupa infrangerea cu Ungaria care ne distruge visul: "Ne pare rau!" Cum a explicat Tadici esecul dureros:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Decembrie 2012, 07:45
Romania, devastata dupa infrangerea cu Ungaria care ne distruge visul: "Ne pare rau!" Cum a explicat Tadici esecul dureros:

Nationala Romaniei de handbal a pierdut cu 19-25 in fata Ungariei si nu mai are nicio sansa de calificare in semifinalele turneului final din Serbia.

Romania era obligata sa castige meciurile cu Ungaria si Germania pentru a se califica in semifinale - pe val dupa victoria cu Spania, nationala antrenata de Tadici a jucat bine in prima parte a primei reprize insa a cedat total in a doua jumatate iar Ungaria a profitat si a castigat fara drept de apel!

"E greu sa castigi un meci cand ai 16 ratari de pe semicerc si nu mai putin de 9 pase la interceptie. Au mai fost doua mingi scapate in out" a explicat antrenorul Tadici infrangerea. "Am bagat si rezervele, am mizat pe faptul ca Geiger va veni odihnita, dar degeaba. Ungaria a facut un meci foarte bun, le-a iesit totul. Ei au jucat excelent pe extreme, pe pivot. Noi am jucat doar vreo 25 de minute" a mai spus Tadici.

"Am ajuns intre marile puteri cu multă pregatire, muncind. Trebuie sa lasam iar capul jos si sa muncim" crede antrenorul. Ada Nechita, extrema dreapta a nationalei, a spus si ea la final: "E o infrangere dureroasa, ne pare rau pentru jocul slab. Mai avem un meci contra Germaniei, ne gandim la acesta si vrem sa-l castigam".

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies