Oferta OFICIALA pentru 'Messi' Cristina Neagu! Anuntul oficial facut de CSM dupa ce a luat Liga Campionilor

Castigarea Champions League aduce noi obiective de top la CSM Bucuresti!

Presedintele sectiei handbal a clubului, Vasile Stanga, a confirmat oferta pe care Bucurestiul o va face pentru handbalista de la Buducnost.

"Vrem s-o aducem in tara, totul depinde numai si numai de ea. Sigur, depinde si de noi, pentru ca trebuie sa indeplinim niste conditii, dar in primul rand de ea. Dupa aceasta performanta cred ca nu se pune in discutie stabilitatea noastra financiara. Asta conteaza cel mai mult in handbalul din Romania. Daca ai stabiltiate si arati seriozitate, vin jucatoare bune. Noi trebuie sa facem o piramida si am inceput cu baza. Cred ca de acum va fi si mai mare bugetul", a spus Stanga.

Oficialul cere in continuare investitii pentru a imbunatati conditiile de pregatire ale echipei.

"Poate includem si o sala de sport in investitii, o sala de antrenamente. Daca spunem asa ceva, nimeni nu ne crede, dar nu avem o sala de sport in care sa ne antrenam. E o performanta iesita din comun pentru Romania. Nu avem infrastructura pe care o au Gyor, Buducnost sau Vardar. Asta trebuie sa fie prioritatea acum, sa construim, sa investim in infrastructura", a explicat Stanga la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Declaraţiile referitoare la subraportarea cazurilor Covid-19 pot să creeze panică
BRAT
Modifică setările cookies