"La anul vom avea o echipa mai buna decat acum!" Ce urmeaza pentru CSM Bucuresti dupa castigarea Ligii Campionilor! Care sunt sansele pentru transferul urias al Cristinei Neagu

"La anul vom avea o echipa mai buna decat acum!" Ce urmeaza pentru CSM Bucuresti dupa castigarea Ligii Campionilor! Care sunt sansele pentru transferul urias al Cristinei Neagu

Pentru CSM Bucuresti aceasta vara va veni cu o serie de schimbari in echipa. Sunt jucatoare care deja au luat decizia de a se desparti de club, dar conducerea da asigurari ca echipa din sezonul viitor va fi mai puternica decat actuala formatie.

Vasile Stanga, seful sectiei de handbal la CSM Bucuresti, spune ca asteapta cateva transferuri bune la vara:

"Cred ca toti romanii suntem fericiti pentru acest rezultat. Este un rezultat fantastic. Am crezut pana la final. Cand am vazut echipa de la acest final four, am spus ca putem sa facem orice surpriza."

"Asa este, am plecat cu sansa a treia, dar uite ca aceasta echipa a crescut, a prins o forma sportiva fantastica pe final. Parerea mea e ca toata echipa a jucat fantastic, a fost un devotament extraordinar, au jucat foarte bine in aparare, Grubisic a fost fantastica in prima partida, acum, Pessoa a suplinit la aruncarile de la 7 metri. A fost ceva de vis."

"S-a mai intamplat sa existe reveniri ale romanilor. Eu tin minte cum am intors rezultatul cu rusii, la Olimpiada din 80, de la Moscova. De la sase goluri, i-am batut la trei. S-au mai intamplat minuni in handbal si se mai intampla, dar e bine ca se intampla si cand e o echipa romaneasca si ma bucur pentru CSM."

"La anul vom avea o echipa mai buna decat acum. Vin niste jucatoare foarte bune si sper sa ne mentinem titlul."

"Este ceva de vis. Vorba unuia, acum trebuie sa iesim in Piata Universitatii, ca sa sustinem echipa asta fantastica. N-am mai avut de mult bucurii in sportul romanesc, mai ales in sporturile de echipa”, a declarat Vasile Stanga, la Sport Total FM.

Intr-o interventie la Europa FM, Constantin Caliman, fostul presedinte de la CSM Bucuresti, a vorbit despre o posibilitate ca cea mai buna handbalista a lumii, Cristina Neagu, sa vina din sezonul viitor:

"Decizia este la ea. Daca tineti minte, moi i-am facut o oferta Cristinei Neagu. De altfel, asta a fost si motivul pentru care am adus sponsorul Elctromontaj, care plateste 400.000 euro", a declarat acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies