Gullden Medal | Mihai Mironica scrie despre succesul fenomenal al lui CSM Bucuresti in Liga Campionilor, dupa finala plina de dramatism cu Gyor

Gullden Medal | Mihai Mironica scrie despre succesul fenomenal al lui CSM Bucuresti in Liga Campionilor, dupa finala plina de dramatism cu Gyor

Vezi si - "Am fost cat se poate de relaxat, am stiut ca am castigat inainte de 7 metri". Reactia artizanului succesului lui CSM Bucuresti

Daaaaaaaa, n-am mai crezut ca putem castiga finala Champions League cand Gyor a atacat in prelungiri avand deja doua goluri avans!!! Marturisesc din suflet si ador ca aceasta echipa fabuloasa a lui CSM Bucuresti a transformat incredibilul in posibil, in  realitate!

La 30 de ani si o zi de la finala Cupei Campionilor cucerita de Steaua la fotbal, strigam precum Teoharie Coca Cozma, comentatorul de atunci: "Suntem finalisti, am castigat Cupa, Cupa Campionilor Europeni este la Bucuresti!" Si tot ca acum 30 de ani, finala a fost castigata tot la loviturile de departajare, tot acasa la marea favorita, tot la prima finala din istoria clubului romanesc!!!

Am cucerit medalia de aur, Golden Medal, careia trebuie sa-i spunem Gullden Medal pentru cat de fantastic a putut juca suedeza lui CSM in aceasta finala! Golgetera acestei editii a Champions League este o demna urmasa a Cristinei Neagu, precedenta golgetera si castigatoare a acestei competitii. Iar cand Gullden a obosit pe finalul acestei inclestari dramatice, au aparut Torstenson, Martin, Pessoa, Grubisic pentru a tine steagul sus in fata superechipei maghiare, de patru ori finalista a Champions League in ultimii ani, de doua ori castigatoare.

CSM Bucuresti nu a fost o echipa perfecta. Gullden a fost mult timp singura in prim-planul ofensiv. Jorgensen a prins o zi groaznica pe atac, dar a mai compensat in aparare. Am jucat fara extrema stanga, Bradeanu n-a mai avut curajul aratat in semifinala cu Vardar. 

Dar aceasta imperfecta echipa a lui CSM Bucuresti ne-a facut o seara perfecta! O seara magica, o seara in care ne-am indragostit din nou de portaritele Grubisic si Pessoa, de serpuirile precum cele ale magicienilor din fotbalul brazilian produse de Ana Paula Rodrigues, de suturile de lunetist trimise fix in vinclu din unghiuri imposibile de Carmen Martin, de pivotarile de gladiator ale Oanei Manea, de taria scandinava a lui Torstenson! Iar Kim Rasmussen? E mai simpatic decat Kim Kardashian, cu toate riscurile asumate! Si, nu in ultimul timp, sa remarcam finalul de cariera ca-n filme al Aureliei Bradeanu, cu lovitura de la 7 metri care a adus trofeul, primul pentru ea la 37 de ani! 

CSM Bucuresti cucereste trofeul Champions League la handbal feminin la prima sa partcipare in competitie! In acelasi sezon in care CSM Bucuresti a adus si primul trofeu continental in voleiul feminin romanesc. Peste mai putin de o luna se va schimba managementul la primaria Bucurestiului, dar acest proiect trebuie continuat indiferent de castigatorul din alegeri pentru ca este un proiect local care produce o fericire nationala. Iar lui ii trebuie adaugat o data pentru totdeauna o sala de nivel international pentru dragostea bucurestenilor, romanilor pentru astfel de sportive fabuloase precum sunt hadbalistele de aur ale lui CSM Bucuresti!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies