Handbal

Motivul INCREDIBIL pentru care meciul CSM Bucuresti - Metz nu se va juca la Sala Polivalenta! Biletele erau deja in vanzare!

Partida cu Metz din sferturile Ligii Campionilor nu se va juca in Sala Polivalenta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2019, 16:42
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2019, 16:48

CSM Bucuresti s-a calificat de pe locul patru in sferturile Ligii Campionilor si va da peste cel mai dificil adversar, campioana Frantei, Metz.

Dupa un sezon dificil pentru "tigroaice", problemele par sa vina si din plan administrativ, nu doar sportiv. Oficialii de la CSM au aflat in aceste zile ca nu vor putea juca in Sala Polivalenta meciul tur din sferturi, programat pe 5 aprilie. In principala sala din Bucuresti se vor desfasura Campionatele Europene de Lupte pentru seniori, in perioada 8-13 aprilie.

"Pentru organizarea acestui eveniment, pentru a aduce sala la anumite standarde internationale, Federatia de Lupte ne-a transmis ca are nevoie de minimum patru zile. Trebuiesc facute multe retusari, vor fi scoase scaune montate mese. In acest caz, meciul de handbal nu poate avea loc tot acolo", a spus pentru Gazeta Sporturilor Catalin Buhaianu, directorul Salii Polivalente.

Directorul general de la CSM, Gabriela Szabo, presedintele Federatiei de Lupte, Razvan Parcalabu si secretarul de stat al MTS, Cosmin Butuza, au participat la o intalnire la Ministerul Tineretului si Sportului. "S-a ajuns la concluzia ca Sala Polivalenta trebuie pregatita cum se cuvine pentru Campionatul European de Lupte! CSM va trebui sa joace meciul in alta parte", scrie sursa citata.

Astfel, meciul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor se va juca in Sala Dinamo. Ar mai exista, totusi, o problema pentru oficialii de la CSM Bucuresti. Dupa ce au aflat adversara din sferturi, acestia au pus in vanzare biletele pentru partida care ar fi trebuit sa se joace la Polivalenta. Nu se stie, insa, cate bilete s-au vandut, insa cei care au cumparat vor fi relocati pe locuri in Sala Dinamo. Acelasi lucru se va intampla si cu abonatii de la CSM Bucuresti.

Modifică setările cookies