CSM Bucuresti - Thuringer 23-23! "Tigroaicele" au picat incredibil in repriza a doua: cu cine pot juca in sferturi

CSM Bucuresti - Thuringer 23-23! "Tigroaicele" au picat incredibil in repriza a doua: cu cine pot juca in sferturi

Comentam impreuna toate fazele din partida CSM BUCURESTI - THURINGER pe www.sport.ro, Facebook/Sport.ro si in aplicatia de mobil Sport.ro.

CSM BUCURESTI - THURINGER 23-23 (repriza a doua)

Dupa o prima repriza excelenta, CSM Bucuresti a cazut inexplicabil in partea a doua. Thuringer a fost la conducerea reprizei a doua, pe care a castigat-o cu 15-9.

In acest moment, CSM Bucuresti este pe locul 3, insa "tigroaicele" pot pica pe locul 4, in functie de jocul rezultatelor. Cel mai probabil, in sferturi, CSM va juca impotriva celor de la Metz.
 


CSM BUCURESTI - THURINGER 14-8 (prima repriza)

CSM Bucuresti nu a avut nici cea mai mica emotie in prima repriza a meciului cu Thuringer. "Tigroaicele" au fost conduse doar in startul partidei, cu 1-0, si asta pentru ca Thuringer a reusit sa inscrie prima.

CSM Bucuresti a revenit apoi la conducerea jocului si a dominat autoritar prima repriza pe care a incheiat-o in avantaj, la o diferenta de 6 goluri.


CSM Bucuresti - Thuringer, ora 18:00, este ultima partida a bucurestencelor din grupele principale ale Ligii Campionilor. CSM are nevoie de o victorie pentru a spera la un loc 2 ce le-ar asigura un traseu mai usor in Final Four.

CSM Bucuresti nu este sigura de clasarea pe locul secund nici in cazul in care va castiga meciul din aceasta seara. Campioana Romaniei sta si la mana rezultatelor: Vipers trebuie sa piarda acasa contra lui Gyor, iar Ferencvaros sa o invinga pe Krim.

Thuringer este echipa de pe ultimul loc in grupa CSM-ului.

"Probabil ca va trebui sa ne bazam mai mult pe aparare. Sa stam bine in aparare si sa facem tranzitia, aceasta va fi tactica. Sunt sigur ca domnul Muller ne cunoaste bine si va fi un meci bun, cu siguranta",
a declarat Dragan Djukic, antrenorul CSM-ului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine va sta în carantină la intrarea în România
BRAT

Modifică setările cookies