Raffael Sandor crima Marian Cozma Handbal

Marturie SOCANTA: Ucigasul lui Cozma povesteste cum L-A UCIS pe Marian: "Am vrut sa il tai la picior!"

Raffael Sandor a ales sa vorbeasca cu presa pentru prima data dupa tragedia din 2009 cand l-a ucis pe Marian Cozma.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2011, 15:55
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2011, 16:43

Procuratura a cerut inchisoare pe viata pentru Raffael Sandor si Nemeth Gyozo, 20 de ani pentru Ivan Sztojka, 8 ani pentru Bihari Csaba si Pal Gabor, si 7,5 ani pentru Antalik Laszlo si concubina sa.

"Am vrut sa il tai la picior, insa handbalistul a facut o miscare neasteptata si a intrat in cutit. Cei care ma cunosc stiu ca nu sunt capabil sa omor pe cineva, mai ales fara motiv. Cutitul se afla intamplator in buzunarul meu. Cu o zi inainte de tragedie, tatal meu mi-a facut cadou un televizor. Am luat un cutit ca sa desfac cutia si acesta a ramas in buzunar, iar a doua zi m-am imbracat cu aceiasi pantaloni.

Eu m-am implicat ca sa aplanez conflictul, si din acel moment totul s-a transformat intr-un camp de razboi. Marian Cozma a avut o atitudine agresiva fata de mine, dar si eu fata de el.

Era un conflict evitabil, insa ambele parti sunt vinovate pentru tragedie. Daca la final se va anunta ca nu am comis crima cu premeditare, o sa fiu oarecum multumit. Nu mai conteaza numarul de ani pe care va trebui sa ii petrec dupa gratii, doar sa aud ca nu a existat intentie", a spus R. Sandor scrie Jurnalul National.

Modifică setările cookies