Marian Cozma crima Csaba Beery Helga Toth Raffael Sandor Handbal

IPOTEZA SOC: Marian Cozma, ucis la comanda?

Csaba Beery ar fi dictat asasinarea lui Marian Cozma, gelos fiind ca fostul handbalist s-ar fi combinat cu Helga Toth, actuala prietena a interlopului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2010, 10:03
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2010, 10:07

200 de persoane sunt audiate in legatura cu ceea ce s-a intamplat in noaptea de 7 februarie 2009, in care Marian Cozma a fost ucis la Veszprem. In urma declaratiilor a 18 martori reiese ca Raffael Sandor l-a injunghiat pe Marian Cozma la comanda lui Csaba Beery.

Ferenc Ilyes, Ivan Pesic, Zarko Sesum si Ivan Lapcevic, handbalistii care au fost cu Marian in noaptea in care romanul a fost ucis, au depus deja marturie in fata procurorilor si il indica pe Raffael Sandor drept asasin.

Salvarea anchetatorilor a venit de la mai multi martori, care au cerut autoritatilor sa ii includa in programul de protectie.

Astfel, ei au primit nume de cod, de la NN1 la NN200. Cele mai interesante declaratii au fost oferite de NN15 si NN16. NN15 a precizat ca Helga Toth, iubita interlopului Beery, a avut un conflict verbal cu Marian Cozma in interiorul clubului si ca, dupa ce handbalistul s-a prabusit in fata localului fara suflare, Helga s-a dus la sportiv si i-a strigat: “Acum ma mai lovesti?“ Declaratia lui NN15, care sugereaza ca femeia ar fi fost candva batuta de Cozma, a fost contrazisa de Helga Toth: “Cu Marian ma stiam doar din vedere. Bausem foarte mult in acea seara si nu-mi mai amintesc exact ce s-a intamplat. Pentru a pleca din local am folosit o iesire de serviciu”, a povestit cea care este banuita ca ar fi avut o relatie cu Marian.

“In club, tiganii au lovit lumea si au bagat mana sub fusta unei femei. In fata localului, a izbucnit o bataie in urma careia victima a ramas intinsa pe jos. Sapte persoane au venit apoi langa Marian si l-au lovit cu bestialitate, desi nu mai misca. Helga Toth era in usa barului si se uita”, a declarat martorul cu numele de cod NN16.

“Am fost acolo cand l-au adus pe Csaba Beery pentru audieri. Am trecut pe langa el, la nici jumatate de metru, iar in acel moment a aplecat capul si s-a uitat in pamant. El si Helga au legatura cu criminalii, eu asa simt”, spune Petre Cozma, tatal lui Marian, in Libertatea.

Modifică setările cookies