Batuti in primul meci din Liga: HCM 23-26 Valladolid

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Septembrie 2009, 18:51
Batuti in primul meci din Liga: HCM 23-26 Valladolid

HCM a debutat prost in acest sezon al Ligii Campionilor.

Echipa HCM Constanta a pierdut, miercuri, cu scorul de 23-26, meciul sustinut la Buzau in compania formatiei spaniole Pevafersa Valladolid, contand pentru prima etapa a grupei A a Ligii Campionilor la handbal masculin.Principalii marcatori ai constantenilor au fost Pavlovici si Toma, ambii cu cate cinci goluri, in timp ce de la spanioli s-au remarcat Entrerios - 8 goluri, Gurbindov si Krivokavici - ambii cu cate 5 goluri.

Handbalistul Silviu Baiceanu a declarat ca HCM Constanta a fost foarte aproape de o surpriza. "Am fost aproape de o prima victorie impotriva celor de la Valladolid, dar ne-a lipsit sansa. Valladolid ne este superioara ca valoare, dar astazi am avut o sansa mare sa-i invingem. Nu comentez deciziile arbitriilor, ei sunt suverani pe teren", a spus Baiceanu

Laurentiu Toma a laudat publicul de la Buzau: "Ne-am dorit foarte mult victoria. De aici au venit poate si unele greseli. Ma bucur ca jocul nostru merge din ce in ce mai bine. Am gasit un public extraordinar la Buzau. Le multumim ca au venit sa ne sustina si ii mai asteptam".

Directorul sportiv al constantenilor, Ali Nurhan, a acuzat arbitrajul din meciul cu Valladolid: "Am fost aproape de a obtine o victoire importanta in lupta pentru calificarea in primavara europeana. In ce priveste arbitrajul, edificator pentru mine este faptul ca, imediat dupa fluierul de final, antrenorul Juan Pastor a sarit in sus de bucurie si s-a dus direct la arbitri sa-i felicite. De cand jucam noi in cupele europene, acesta este cel mai potrivnic arbitraj pe care l-am intalnit".

Urmatorul meci al formatiei constantene va avea loc la 8 octombrie, cu francezii de la Montpellier.

Din grupa A mai fac parte formatiile Pick Szeged (Ungaria), Chekhovskie Medvedi (Rusia) si PAOK Salonic (Grecia).
 

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT