"Galacticele" la pamant, "extraterestrele" in aer: Rulmentul 27-26 Oltchim

RULMENTUL - PRIMA VICTORIE DUPA DOI ANI IN FATA OLTCHIMULUI
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Ianuarie 2008, 19:09
Data actualizarii: Marti 08 Ianuarie 2008, 19:09

Rulmentul Brasov - Oltchim Rm Valcea este un fel de Steaua  - Dinamo din fotbal. Daca e sa ne luam dupa supranumele celor doua mari echipe din handbalul romanesc, putem vorbi si despre un meci intre "extraterestrele" Marianei Tarca si "galacticele" lui Tadici. Rivalitatea dintre cei doi este de notorietate, de multe ori ea degenerand in certuri in toata regula. Rulmentul nu a mai castigat de doi ani in fata Nationalei de la Valcea, in timp ce Hutupan si compania aveau 36 de victorii consecutive in campionat.

Mergem la Brasov ca la un meci ca oricare altul. Noi jucam in Liga Campionilor, nu ne putem impiedica de Brasov, spunea Tadici inaintea derby-ului. Portarita Nationalei spunea chiar ca Oltchim nu poate sa piarda atata timp cat sunt ele, cele maia in varsta pe teren.

Cristina Neagu, Gogarla si Woo Sun Hee au produs supriza. Hutupan, Gogarla, si toata armata invincibila a lui Tadici au fost ingenuncheate. Tarca si-a luat revansa dupa ce anul trecut a fost invinsa pe toate fronturile: campionat, Cupa, Supercupa.

Rulmentul Brasov 27-26 Oltchim, intr-un meci transmis live exclusiv pe www.sport.ro.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!