Handbal

Ea e femeia care l-a bagat pe Messi din handbal la PUSCARIE! Karabatic se apara: "Stiam ca prietena mea pariaza, dar nu m-am implicat!"

Karabatic le-a transmis un mesaj fanilor lui Montpellier, dezamagiti ca favoritul lor a ajuns dupa gratii pentru aranjamente la pariuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Octombrie 2012, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 03 Octombrie 2012, 11:22

"Am pastrat tacerea pana acum. Va datorez cateva cuvinte. Pentru aceste acuzatii grave de inselaciune care mi se aduc ma simt foarte rau. Acuzatia de inselaciune si de fraudare a meciului, pentru a ne arunca in gura presei, este intolerabila. Ne acuza, pe mine si pe fratele meu mai mic, de inselaciune cand noi nici nu am jucat. Nu am cuvinte! Mi-am dedicat viata handbalului de cand m-am nascut. Lupt pentru sportul meu, iar situatia in care ma aflu este un cosmar. Va multumesc pentru suportul vostru, care ma alina in aceasta perioada dificila", a scris Karabatici, semnand Niko.

Nikola Karabatici a fost pus sub acuzare, marti seara, la Montpellier, pentru escrocherie in cazul meciului trucat si pus in libertate, la fel ca si fratele sau Luka, a anuntat avocatul jucatorilor, Jean-Marc Phung. Punerea in libertate a fost insotita de o masura de control judiciar prevazand o cautiune, a carei valoare nu a fost comunicata de avocati. El nu are voie sa aiba vreo intalnire cu staful clubului si cu alte persoane implicate in dosar, a precizat Phung.

"Am pariat? Nu, nu am pariat. A pariat prietena mea? Da. M-a informat? Da. De ce a pariat? De doi ani urmareste echipa Montpellier, ea stia campionatul", le-a spus jucatorul magistratilor.

In total, 13 persoane au fost puse sub acuzare in cadrul unei anchete privind un meci de handbal aranjat, Cesson - Montpellier din 12 mai, pe fondul pariurilor sportive.

Pariurile incriminate s-au ridicat la 87.880 de euro si au generat un castig net de 252.880 de euro. Sume de bani de 40 de ori mai mari decat de obicei au fost plasate in proportie de 99,4 la suta pe un scor defavorabil echipei Montpellier la pauza, ceea ce a alertat autoritatea franceza in domeniu.

Pariurile au fost efectuate doar in trei zone (Montpellier, Rennes si regiunea Parisului) si au fost achitate cash cu cate o suta de euro, ceea ce permite pariorilor sa-si pastreze anonimatul in momentul in care isi incaseaza castigul.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies