VIDEO EXCLUSIV Dinamo - CSM București 38-30, în a doua semifinală din Cupa României. Revenire magnifică pentru trupa lui Xavi Pascual în repriza a doua

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 19:03
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 19:04

A doua semifinală din Final Four-ul Cupei României a fost LIVE pe Pro Arena și VOYO. 

Dinamo va juca finala Cupei României duminică împotriva celor de la CSM Constanța, LIVE pe Pro Arena și VOYO, de la 15:00

Portarul lui Dinamo, Cupara, a fost cel mai bun jucător al campioanei: 13 intervenții din 35 de aruncări.

În finala mică a Cupei României se întâlnesc duminiccă, de la 12:15, Minaur Baia Mare și CSM București

DINAMO - CSM București 38-30 (15-19)

Final de meci în Sala Dinamo de la București. 

Min.55 Dinamo - CSM București 34-27 Cupara, meci de zile mari. A recepționat mingi după mingi în față, a reușit să se poziționeze atât de bine încât le-a închis unghiul extremelor de la CSM București. 

Min.52 Dinamo - CSM București 32-26 Forcing al dinamoviștilor care închid toate culoarele și marchează pe contratacuri fulgerătoare. 

Min.41 Dinamo - CSM București 25-22 Cupara face minuni în poarta lui Dinamo și echipa lui Pascual se distanțează la trei goluri. 

Min.37 Dinamo - CSM București 21-21 Campioana României reușește să egaleze după șapte minute scurse din repriza a doua. 

A început repriza a doua!

PAUZĂ în Sala Dinamo! Elevii lui Eleodor Voica au un avantaj de patru goluri la finele unei reprize în care Nicolas Schneider a fost cel mai bun marcator al clubului Primăriei, cu patru goluri. La Dinamo s-a remarcat Andrei Akimenko, patru goluri. 

Min.29 Dinamo - CSM București 15-19. 

Min. 25 Dinamo - CSM București 13-16. 

Min. 17 Dinamo - CSM București 10-13. Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, Xavi Pascual, cere time-out după ce adversara s-a detașat la trei lungimi. 

A început meciul din Sala Dinamo!

--------------------------------------------------------------

Campionii au un față un adversar redutabil, CSM București. În turul campionatului, la pauza meciului cu CSM București scorul era 17-17, iar la final Dinamo s-a impus la două goluri, 36-34. Dinamo este campioana României. 

În prima semifinală jucată azi în Sala Dinamo din București, CSM Constanța, echipa lui George Buricea, s-a impus în fața celor de la Minaur Baia Mare, scor 29-24, după ce la pauză "marinarii" erau conduși, scor 10-11. 

Finala mică și finala mare au loc duminică, tot în sala Dinamo din București, meciurile fiind transmise de Pro Arena și VOYO. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!