CSM Bucuresti Daciana Hosu Handbal

OFICIAL CSM București și-a făcut echipă de top! Ultimul transfer e excepțional 

Meciurile lui CSM București în campionatul intern pot fi văzute pe Pro Arena și VOYO. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:20
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 20:20

Campioana CSM Bucureşti a anunţat, vineri, transferul portarului Daciana Hosu, componentă a naţionalei şi a echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Contractul este valabil din vara anului 2024 timp de două sezoane.

Daciana Hosu, prima reacție după ce a semnat cu CSM București

Handbalista în vârstă de 25 de ani este inclusă în lotul României pentru Campionatul Mondial, care debutează la finalul acestei luni. Daciana Hosu a început handbalul la Bistriţa, la vârsta de 10 ani, iar senioare a mai jucat la Corona Braşov şi în ultimele trei sezoane la SCM Râmnicu Vâlcea.

Semifinalistă în 2016 în Cupa EHF, cu Corona Braşov, Daciana Hosu a fost o prezenţă constantă şi în loturile naţionale, obţinând locul 4 la CE under 17 (2015) şi medalia de aur la Campionatele Balcanice din acelaşi an.

Prima convocare la naţionala de senioare a primit-o în 2019 şi a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare în meciuri de la turneele finale, o dată la CM din 2021 şi o dată la CE din 2022.

“Sunt mândră că voi face parte din acest proiect şi mă bucur că CSM Bucureşti a avut încredere în mine şi mi-a oferit această oportunitate. Îmi doresc să îmi aduc aportul la maxim pentru îndeplinirea obiectivelor echipei şi sunt sigură că vom realiza lucruri extrem de frumoase”, a declarat handbalista după semnarea contractului pe doi ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!